Tel: +31 85 760 7300

Thermo Electric

Career

Thermo Electric Instrumentation B.V. ontwikkelt, produceert en levert een breed scala moderne meet- & regelapparatuur en sensoren voor onder andere het signaleren en meten van druk, temperatuur, debiet en niveau. Kwaliteit, kennis en service staan hoog in het vaandel. Thermo Electric Instrumentation B.V. biedt, vanuit haar expertise op het gebied van instrumentatie, kwalitatief hoogwaardige producten. Door te blijven investeren in kennisverbreding blijft deze kwaliteit voor klanten gewaarborgd. Ook in de ontwikkeling van specifieke toepassingen staat de klant centraal. Uiteraard voldoen de Thermo Electric temperatuursensoren (en –toebehoren) aan de geldende internationale kwaliteitsstandaarden.

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar een

 Technisch commercieel medewerker binnendienst (40 uur per week)

 Functie
Als Technisch commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het aanbieden, bewaken en opvolgen van uitgebrachte offertes van de hoogwaardige producten van Thermo Electric Instrumentation B.V. Je vertaalt specifieke klantenwensen in een technisch commercieel passende aanbieding. De functie wordt gekenmerkt door een grote mate van zelfstandigheid, waarbij van je wordt verwacht dat je de prioriteiten stelt, die aansluiten bij het beleid van de organisatie. Je werkt nauw samen met je collega’s in de buitendienst en van de afdelingen Engineering, Inkoop en Operations. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je gedegen wordt ingewerkt.

 Je profiel
Om deze uitdagende functie succesvol uit te kunnen oefenen beschik je over een afgeronde opleiding (minimaal MBO werk- en denkniveau). Onze relaties verwachten van Thermo Electric Instrumentation een gedegen advies en daarvoor gebruik je jouw technische kennis in combinatie met je commerciële vaardigheden. Je bent in staat op meerdere niveaus te acteren en je als een volwaardige gesprekspartner te presenteren, zowel binnen als buiten de organisatie. We zoeken mensen met goed ontwikkelde organisatorische en analytische capaciteiten. Uiteraard weet je goed met de door je werkgever geboden vrijheden om te gaan. Je beheerst het Engels in woord en geschrift. Meerdere moderne talen, evenals kennis van temperatuursensoren zijn een pre.

 Wat biedt Thermo Electric Instrumentation B.V.

  • Een afwisselende en uitdagende positie binnen een professionele, financieel gezonde en internationaal actieve onderneming.
  • Bij Thermo Electric Instrumentation B.V. staan de ontwikkeling van competenties centraal. Het volgen van opleidingen en trainingen wordt vanuit de onderneming sterk gestimuleerd.
  • Uiteraard is het salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Daarnaast bieden wij o.a. een uitstekende pensioenregeling en een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering.
  • Op termijn doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. 

Informatie en solliciteren:
Als je jezelf herkent in bovenstaand profiel en graag in een dynamische organisatie wilt werken, stuur dan je CV en sollicitatiebrief bij voorkeur per e-mail naar Caroline Hertog, personeelsfunctionaris, che@te-instrumentation.com, of per post naar Thermo Electric Instrumentation B.V., t.a.v. Caroline Hertog, Postbus 85, 2740 AB, Waddinxveen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christiaan Snippe, Manager Sales, telefoon 085-7607335.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Andere functies bij Thermo Electric?

Productiemedewerker M/V (40u/wk)

Go to top of page